Fri entré hela 2019 – tack vare våra partners

Fler än i fjol har vi aldrig varit på KGFC:s hemmamatcher. Slår vi det rekordet 2019? Klart vi gör!

Fri entré hela 2019 – tack vare våra partners

Kopparbergs/Göteborg FC har lyckats knyta upp elva företag som vart och ett kommer att bjuda på entréavgiften vid årets samtliga hemmamatcher i damallsvenskan.
Det innebär fri entré för alla åskådare under hela året.

Upplägget är sådant att ju fler åskådare som kommer, desto mer pengar hamnar i KGFC:s klubbkassa.
En riktigt julklapp till föreningen – och till alla våra supportrar!
– Vi hade det här upplägget under hösten när vi spelade våra matcher på Ullevi, säger Tore Lund, press– och kommunikationsansvarig.
– Det slog oerhört väl ut och de företag som var med då upplevde det som väldigt positivt. Och viktigast av allt, våra publiksiffror sköt i höjden och gav oss det högsta hemmasnittet i klubbens historia.

Med 1087 åskådare i snitt 2018 var det bara Piteå (1999) och Hammarby (1383) som hade fler åskådare på hemmaplan.

– Damfotbollen förtjänar en stor publik och KGFC vill gå i bräschen och bidra till att ännu fler åskådare hittar till våra matcher, att fler upptäcker och uppskattar damallsvenskan, säger Tore Lund.
– Vi tror och hoppas att detta är rätt väg att gå.
– Allt talar dessutom för att 2019 blir ett glödhett år med VM i Frankrike som höjdpunkt. Tajmingen för att lyfta och fokusera på damfotbollen kan inte bli mer rätt!

Även allsvenskan ser precis som i år ut att bli mycket spännande och oviss även nästa år. Och Svenska Cupen – med KGFC som en av deltagarna – rivstartar dessutom säsongen med ett gruppspel som drar i gång redan februari.

Och därtill ska Kopparbergs/Göteborg FC delta i Champions League för första gången sedan 2013.Wow! Så jäkla roligt det ska bli att följa damfotbolli allmänhet och Kopparbergs/Göteborg FC i synnerhet under 2019!

– Våra partners kommer att bjuda på entrén i cupen och i allsvenskan. När det gäller Champions League är några beslut ännu inte fattade. Vi återkommer till det. Namnen på de företag/partners som delar i det här samarbetet kommer att avslöjas i samband med ett event i början av 2019.

TORE LUND
tore@goteborgfc.se

Visa fler