Brixly ny huvudpartner i KGFC 

Markus Brink, VD Brixly och Peter Bronsman, ordförande KGFC.
Foto: OLOF LIDH

Brixly ny huvudpartner i KGFC 

Ett treårigt samarbetsavtal  är nu klart mellan Kopparbergs/Göteborg FC och Brixly som innebär att byggföretaget blir ny huvudpartner i föreningen.
– Vi är väldigt glada att få en möjlighet att bli en del av Kopparbergs/Göteborg FC. Inte bara för att det är ett framgångsrikt starkt västsvenskt lag, precis som vi på Brixly är, utan för att det matchar våra värderingar, inte minst när det handlar om laganda och ansvar, säger Markus Brink, VD på Brixly. 
– Brixly är ett entreprenörsföretag som brinner för samma frågor som vi, att möta framtiden tillsammans med dem känns väldigt spännande, säger Peter Bronsman, ordförande i KGFC. 

Brixly är ännu en stark partner som Kopparbergs/Göteborg FC nu med stolthet kan berätta att vi har knutit till föreningen. Byggföretaget, som har en tydlig västsvensk bas och driver verksamhet på åtskilliga orter, har 650 anställda och är  mycket mer än ett byggföretag.

Brixly vill vara den som tydligt och konkret bidrar till livskraftiga samhällen och attraktiva och trygga livsmiljöer där människor, företag och verksamheter kan leva, utvecklas och frodas.

Kopparbergs/Göteborg FC verkar i samma anda.
– Till exempel arbetar  både vi och KGFC med långsiktiga och konkreta integrationsprojekt; Shake Hands och Lärande Bygg, säger vd Markus Brink
– I och med att vi på Brixly målmedvetet arbetar för en ökad mångfald och jämställdhet känns det lika naturligt som viktigt att vi kan stödja ett starkt damlag som KGFC. Tillsammans blir vi starkare!

Peter Bronsman, ordförande i Kopparbergs/Göteborg FC, säger:
– Självklart är vi superstolta och jätteglada att få in ännu en långsiktig samarbetsparter i vår förening. Brixlys värdegrund uttrycks i frasen ’Vi bygger för människor’ och det är något vi i KGFC självklart ställer oss bakom. Vi vill  utveckla tjejer i unga åldrar till att bli duktiga fotbollsspelare och goda förebilder, vi vill bidra till att ge dem fina karriärer.
– Vi vill också vara en del av det samhälle vi lever i genom vårt CSR-projekt ’Shake Hands’, något som Brixly också tagit fasta på när de valt att engagera sig med oss.

Avtalet mellan Brixly och Kopparbergs/Göteborg FC har utarbetats i samarbete med rättighetsbolaget ISP Sport.

TORE LUND
tore@yellowsharks.se

 

Visa fler